Dit zijn de 5 badmode-trends die in de zomer 2019 groot gaan worden

0
1758

Ga je binnenkort op een tropische vakantie? Of droom je simpelweg van de zomer, die ieder moment kan komen? Wij hebben alle trends op het gebied van badmode 2019 voor je op een rij gezet. Je kunt je jouw favoriete stijl uitkiezen; de zomercollectie 2019 is beschikbaar en bestaat uit stijlvolle bikini’s en badpakken van trendsetters op het gebied van badmode zoals PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda. 2019 is het jaar waarin je eigenlijk óók de winterzon moet opzoeken, want deze trends op het gebied van badmode verdienen alle aandacht.

Van zomers geel tot een extraverte luipaardprint of retro badpakken en high-cut bottoms; dit zijn de trends voor badmode die je dit jaar moet kennen.

  • Duurzame badkleding

Een trend die we nog steeds zien toenemen in 2019, is duurzaam geproduceerde zwemkleding. Steeds meer modelabels worden geïntroduceerd als volledig duurzaam en ethisch geproduceerd. De duurzaamheidstrend is een trend waarvan we verwachten dat deze de komende jaren de norm zal worden.

  • Gele badmode

Geel is een belangrijke kleurentrend voor de lente, het ziet er geweldig uit met (of zonder) een kleurtje, honinggeel is meer flatterend voor een breder scala aan huidskleuren.

  • Luipaardprint op je bikini of badpak

Na het zien van luipaarden (samen met de andere dierenprints) op de catwalk, is het duidelijk dat dierenprints een seizoenloze trend zijn, in verschillende categorieën. Als je er klaar voor bent om te transformeren tot een exotische luipaard, kies dan voor een luipaard uit een stuk en de complimentjes zullen om je oren vliegen.

  • Retro – fifties badmode

Dit jaar gaat het om retro-geïnspireerde prints en lingerie-geïnspireerde strandkleding. Geborduurde delicate accenten en vrolijke retro motieven zullen traditionele badkleding doen opfleuren.

  • High Cut badpak en bikini


De high-cut trend bestaat nu al een paar seizoenen, en het lijkt niet te verdwijnen. Hoog uitgesneden bikini’s en badpakken zijn ontworpen om langwerpig en langer te worden en zien er fantastisch uit op bijna alle lichaamsvormen. Het combineren van hoog uitgesneden bikinibroekjes met een brede tailleband zorgt ook voor een flatterende afwerking van de taille.