Zelf je baard trimmen met een tondeuse: De beste opties

0
1212

Met een eigen tondeuse is het mogelijk om zelf je baard bij te werken en te trimmen. Als je dit voorheen altijd bij de kapper liet doen, dan is dit een handige manier om veel geld te besparen. Een goede tondeuse om je eigen baard te trimmen kost vaak niet zoveel geld. Bij de kapper kost het je waarschijnlijk elke keer minimaal 5 euro. Door het iedere week zelf te doen scheelt dit je dus een aardig bedrag per jaar. Je moet natuurlijk wel een goede baardtrimmer of tondeuse halen wil je er zelf mee aan de slag gaan. Wij hebben in dit artikel de beste merken voor je op een rijtje gezet.

Wahl

Wahl is een professioneel kappersmerk dat bekend staat om hun kwalitatief hoogwaardige baardtrimmers en tondeuses. Het merk Wahl wordt veelvuldig gebruikt door kappers en haarstylisten en daarom is het een goed idee om te kiezen voor een Wahl tondeuse. Ze hebben een uitgebreid aanbod en als je zelf een strakke baard wil hebben dan is een Wahl trimmer de ideale keuze.

Andis Profoil Lithium Shaver

Als je op zoek bent naar een goede tondeuse voor je gezichtshaar, zoek dan niet verder en ga voor de Andis Profoil Lithium Shaver. Deze tondeuse is zeer geschikt voor het afwerken van je fades en kan ook zeker gebruikt worden om je baard te onderhouden. Dit product is zeer geliefd onder de kappers en je kunt er aantoonbaar uitstekende resultaten mee behalen. De tondeuse weegt weinig en gaat tot wel 80 minuten mee zonder op te laden. Erg handig dus!

Moser Neo tondeuse

Een andere goede optie om je baard mee te trimmen is de Moser Neo tondeuse. Het product heeft een krachtige motor die tot wel 5000 toeren per minuut draait. Dit maakt de tondeuse tot een geschikte optie voor mensen die zelf hun baard netjes willen houden. De scherp geslepen messen zorgen ervoor dat je eenvoudig je baard kunt trimmen op een effectieve manier. De bijgeleverde opzetkammen maken het trimmen nog gemakkelijker.