Belangrijke Kledingtrends voor Herfst Winter 2019-20

0
617

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de damesmode kledingsilhouetten die onontbeerlijk zullen zijn voor het Herfst Winter 2019-20 seizoen.

Het Trendstopteam biedt lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke kledingthema’s die bepalend zullen zijn voor de damesmodemarkt in Herfst winter 2019-20 en daarna. In het aanbod voor het seizoen is aandacht voor sterke maar eenvoudige silhouetten, versterkt door het gebruik van hoogwaardige stoffen. Zachte structuren versterken de vrouwelijke aspecten van de grootste trends in de mode, waarbij de belangrijkste trends zich blijven ontwikkelen en aanpassen met nieuwe ontwerpen op het gebied van vorm en silhouet. Onze samengestelde catwalk-trendrapporten en gespecialiseerde beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt maken.

Deze week presenteert Trendstop drie invloedrijke FW19-20 damesmodelooks in de formele en vrijetijdssectoren. Sportkleding ontwikkelt zich met een meer eenvoudige uitstraling in Refined Sports Shapes, terwijl Empowering Feminine Tailoring maatwerkpakken vernieuwt voor de hedendaagse vrouw. The Wanderer Tunic biedt seizoenloze flexibiliteit met de mogelijkheid om nieuwe lagen te creëren.

Refined Sports Shapes

De langdurige en zeer succesvolle sportkledingtrend blijft haar ontwikkeling voortzetten in Herfst Winter 2019-20 met een lichtere en meer verfijnde benadering. Een eenvoudige, minimalistische esthetiek wordt verzacht door volumineuze verhoudingen en tactiele stoffen voor een ontspannen maar vrouwelijk interpretatie van door streetwear beïnvloedde athleisure stukken.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: 3.1 Phillip Lim,

Tibi, Nina Ricci, allen Herfst Winter 2019-20.

Empowered Feminine Tailoring

Kleermakerij weerspiegelt een nieuw tijdperk van vrouwelijkheid. Formele structuur met een versterkende uitstraling introduceert een moderne vrouwelijkheid door middel van doordachte plooival, ingesnoerde tailledetails en volumineuze mouwen. Eenvoudige jurken, pakken en afgeklede setjes krijgen meer soepelheid dankzij het gebruik van luxe, vloeiende stoffen.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Acne Studios,

Dries Van Noten Emilia Wickstead, allen Herfst Winter 2019-20.

The Wanderer Tunic

Nomadische invloeden doorkruisen de seizoenen met lange, knusse silhouetten die gebruik maken van lagen – een trend van het seizoen – en warme aardse tinten. Fijn wol en jersey tunieksilhouetten zijn geïnspireerd door wereldreizigers, en maken gebruik van subtiele details en elementen van traditionele kledij.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Jil Sander, J.W.

Anderson, Ports 1961, allen Herfst Winter 2019-20.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang to het Resort 2019 Key Dresses & Skirts Directions rapport, met alle essentiële thema’s uit de top Resort 2019 presentaties. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van ‘s werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L’Oreal en MTV tot zijn klanten.

Bron: Fashion United