De Bijenkorf, niet vies van een taartje, heeft vandaag Patisserie De
Bijenkorf geopend. De zaak heeft een eigen ingang achter de Bijenkorf aan
de Warmoesstraat in Amsterdam.
In de bakkerszaak komen de bekende creaties van De Bijenkorf
meesterbanketbakker aanbod. Bijvoorbeeld de boltaart die in 1984 werd
geïntroduceerd of de brownie. De zaak krijgt ook en chocoladefontein
waarmee chocoladerepen gemaakt kunnen worden. In de patisserie is er ook
ruimte om een zoete versnapering daar op te eten, zo blijkt uit het
persbericht.
Naast patisserie is er in de zaak ook champagne en prosecco te koop.
“Met de opening van Patisserie de Bijenkorf is een prominente plek in de
stad ontstaan, waar zowel de creaties uit onze Meesterbanketbakkerij als
lokale Amsterdamse producten een podium vinden,” aldus Mark Potma, Chef
Patissier, in het persbericht.
Beeld: De Bijenkorf
Bron: Fashion United