Eton lente/zomer 2020

0
569

Voor de lente/zomer 2020 introduceert Eton een geweldige collectie waarin de oude Indiase traditie van textiel weven en bedrukken een hoofdrol heeft. De nieuwste collectie kenmerkt zich door overhemden met een meer ongedwongen pasvorm en een verzadigd kleurenpallet. Bovendien presenteert Eton een nieuwe serie casual stijlen in de meest comfortabele en luxe zomerstoffen.

Het designteam van Eton heeft tijdens een inspirerende reis naar Jaipur de beste experts op het gebied van textielproductie ontmoet. Vakkundige drukkers brachten het team de traditionele blokdruktechniek bij, en samen met plaatselijke kleermakers en ontwerpers werd gewerkt aan de productie van gloednieuwe stijlen voor Eton, met een vleugje India. India vindt u terug in de vele overhemden en accessoires met kenmerkende complexe handgeschilderde ontwerpen, geïnspireerd op de kunst op Indiase vrachtwagens.

“Of we nu casual of formele overhemden ontwerpen, we besteden altijd de grootste aandacht aan de kleinste details. We vinden het fantastisch om deze collectie exclusieve casual overhemden te mogen aanbieden in stoffen die hemels aanvoelen”, zegt Sebastian Dollinger, Chief Creative Officer.

Deze lente-/zomercollectie bestaat uit veel verschillende nieuwe casual stijlen die buitengewoon comfortabel zijn. De meest opvallende stijl is het eerste T-shirtmodel dat Eton ooit heeft ontworpen, gemaakt van een superzacht zijdekatoen. Andere hoogtepunten zijn een serie nieuwe linnen vakantieshirts en een overhemd van een zachte katoenen stof in een vintage werkkledinglook.

In de collectie vindt u daarnaast zelfs stoffen die door Eton zijn ontwikkeld: overhemden van strijkvrij linnenkatoen en strijkvrij Tencelkatoen. Deze laatste stof is de duurzaamste optie van het bedrijf, met een prachtige lichte glans. De collectie is vanaf januari 2020 verkrijgbaar in de winkels.

Bron: Fashion United