Expresso herfst 2019 collectie

0
709

Yes, de herfst gaat bijna beginnen! Met Expresso bereid je je voor met looks in de nieuwste herfsttinten die je al meteen aan kan aan het begin van dit seizoen. Later wordt de boventoon gevoerd door stijlvolle kleding met een strakke snit: Focus On! Met avontuurlijke kleding voor jouw persoonlijke Autumn Journey is jouw nieuwe modeseizoen compleet.

INDIAN SUMMER I vanaf nu verkrijgbaar Vrouwelijk en fris: dat zijn de nieuwste looks waar jij je vanaf nu in gaat laten zien. Fijne katoenmixen zitten heerlijk. Wissel relaxte broeken af met los vallende jurkjes en kies andere dagen voor een strakkere set, want het draait helemaal om variatie. Mix stoere en zachte materialen om tot een vrouwelijke, uitdagende look te komen.


EARTH TONES I verkrijgbaar vanaf 15 augustus Na een start met een wat lichtere look en feel is het tijd voor een verdieping van je garderobe met de nieuwe klassiekers: roestbruin wordt gecombineerd met zwart en items met all-over prints zijn absoluut een must have. Durf jezelf te laten zien in de nieuwste blader- of paisley print. Hou het luchtig met stoffen die deels transparant zijn. Chique en elegant.


FOCUS ON I verkrijgbaar vanaf 5 september Hoe stel je jouw perfecte herfstgarderobe samen? De keuze kan soms overweldigend zijn. Een tip: focus on the essentials. Deze zijn: een taps toelopende broek om te combineren met een vest met volume, een goed pak, een broek met een fijn printje en een double breasted blazer. Nieuw: het ruitje dat je dit seizoen overal terugziet en opvallend blauw als trendkleur.

AUTUMN JOURNEY I verkrijgbaar vanaf 26 september Army green, camouflage en andere natuurlijke kleuren voeren de boventoon als de herfst echt gaat beginnen. Puur, simpel, maar met oog voor detail uitgevoerd vind je alles van elegante pakken tot zwaardere breisels en cozy coats om je herfstgarderobe compleet te maken. Probeer eens iets nieuws: experimenteer met volumineuze mouwen of glanzende stoffen. Bouw je look op in groene ton sur ton tinten voor een extra krachtig effect.

Bron: Fashion United