G-Star Kidswear Spring 2020

0
463

Voor het voorjaar ’20, lanceert G-Star RAW een tweede kidswear collectie bestaande uit items met een moderne twist, frisse kleuren en grafische elementen. De collectie is speciaal ontworpen voor nieuwsgierige, avontuurlijke kids.

Deze voorjaarscollectie voor kinderen ligt in lijn met de experimentele aard van G-star RAW en de drang dingen anders te doen. Met comfort op de eerste plaats, zijn de items gemaakt om eropuit te gaan en avonturen in te beleven.

Binnen de collectie zijn er twee lijnen. De Desert Expedition bevat kleding voor jongens en meisjes in aardse tinten en camouflagekleuren. Gecombineerd met licht denim, laten deze items kids spelen en ontdekken in het gouden woestijnstof. De City Expedition lijn bevat items met Bretonse strepen en contrasterende top stiksels, die de vibe van de stad vertaalt in coole urban looks.

De kidswear-voorjaarscollectie ’20 van G-Star RAW is vanaf februari 2020 online en in de winkel verkrijgbaar.

#GStarRAW

#GstarKidswear

Over G-Star RAW

Sinds de oprichting in 1989 heeft G-Star RAW’s niet aflatende passie voor denim het merk gedreven om vakmanschap naar een hoger niveau te tillen. De filosofie “Hardcore Denim” dwingt het merk ertoe altijd te blijven zoeken en ontdekken – tot in het kleinste detail. Dankzij deze toewijding aan kwaliteit en vooruitgang is het merk toonaangevend in de denim industrie, produceert het innovatieve looks en stelt het de standaarden van de kledingindustrie op de proef. Innovatie en duurzaamheid zijn verankerd in het DNA van G-Star. Het merk streeft ernaar voorop te lopen en duurzame oplossingen voor de toekomst van de kledingindustrie te ontwikkelen. Ga naar g-star.com of download de G-Star RAW-app via de App Store of Google Play.

Bron: Fashion United