In beeld: G-Star Raw heropent flagshipstore in Rotterdam

0
851

G-Star Raw heeft de flagshipstore aan de Rotterdamse Lijnbaan na een grondige verbouwing heropend. Dankzij de verbouwing, waardoor de winkel zes maanden dicht is geweest, werd het interieur volledig geüpdatet. Hierdoor kon het vernieuwde retailconcept van het jeansmerk doorgevoerd worden in het pand. Dat maakt het merk bekend middels een persbericht.

De 433 vierkante meter tellende winkel heeft nu twee keer zoveel capaciteit als een gemiddelde winkel van het merk en heeft extra grote pasruimtes. “In een retail landschap waarin online een steeds grotere rol speelt, zijn wij overtuigd van het belang van de aanwezigheid van fysieke winkels voor een optimale omnichannel ervaring voor onze consumenten. Daarom investeren we in het updaten van onze belangrijkste winkels,” zegt CEO bij G-Star RAW Rob Schilder in het persbericht.

De investeringen zijn onderdeel van een groter initiatief waarbij G-Star zich onder andere focust op het creëren van een optimale omnichannel ervaring. Eerder introduceerde G-Star al collect-from-store waarbij webshop bestellingen kunnen worden opgehaald in de winkel.

De vernieuwde flagshipstore in Rotterdam is te vinden op Lijnbaan 118.
Beelden: G-Star RAW

Bron: Fashion United