Ja dat kan altijd, een leren business tas!

0
505

Ben je al een tijdje opzoek naar een mooie, tijdloze business tas, die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken? Een zakelijke tas die zowel casual als formeel is en daarnaast zorgt dat je goed voor de dag komt. Op een professionele manier transporteer je belangrijke werkdocumenten veilig in een business tas.

Voor Dames & Heren
Voldoende ruimte, ordening en uitstraling. Er zijn veel aspecten waar een zakelijke vrouwen tas aan moet voldoen. De tas moet een vrouwelijk gevoel opwekken, dus niet rechthoekig. De dames business tassen zijn uniek en eigentijds, het leer is namelijk zorgvuldig uitgekozen en handgemaakt waardoor het zijn eigen identiteit behoudt in de business tas.

Mannen geven de voorkeur aan praktisch, strak en eenvoud die zakelijkheid uitstraalt. Dat maakt het grootste verschil. Goed voor de dag komen en in een ogenblik je werk documenten en de laptop bij de hand. Dat is wat de Heren business tassen van Plevier uniek en gewild maken.

Speciaal voor studenten
Ja een zakelijke tas, die zijn er niet alleen voor de werkende mensen. Ook als je nog studeert, dan kan een zakelijke tas handig zijn. Denk maar aan een bezoek aan je eventuele nieuwe stage. Of bij je afstudeerstage waar je de kans krijgt om intern werkzaam te blijven als werknemer. Niet alleen op deze momenten is een business tas een groot voordeel. Geef jij een presentatie op locatie? Of moet je een schoolopdracht pitchen? Je komt dan graag goed verzorgd en strak in een pak of zakelijke jurk. Met een zakelijke tas kan je jouw laptop en andere schoolopdrachten makkelijk bij je houden en sluit je outfit goed aan bij elkaar.

Functionele mogelijkheden
De meeste business tassen hebben multifunctionele vakken voor je mobiel, pennen, visitekaartjes, muis en adapter. Met een afsluitbare vak voor je laptop. Houdt wel goed in de gaten hoe groot je laptop is en of dit past in de tas die jij voor ogen hebt.

Heb je een oog voor detail? Ga dan voor de business tassen van hoogwaardige lederen kwaliteit. Plevierbusinessbags beschikt over een ruim assortiment. Voor elke stijl en outfit heeft Plevier de geschikte zakelijke tas. Met een garantie van 2 jaar, ben je gegarandeerd van lang plezier met de leren tas.