KIDS ONLY voor de eerste keer op Sunday School!

0
519

KIDS ONLY, het kindermerk van ONLY dat onder BESTSELLER valt, zal voor de eerste keer op Sunday School staan deze zomer! KIDS ONLY is voor de jonge stoere fashionista’s, en richt zich dan ook vooral op kinderen die hun eigen mening mogen hebben van hun fashion forward moeders. De collectie is een directe vertaling van de collectie van ONLY en er is een belangrijke focus op de denim. KIDS ONLY staat dit jaar voor het eerst op Sunday School. Come and see!

KIDS ONLY brengt 8 collecties per jaar uit en levert vanaf maat 116 tot en met maat 164. Daarnaast zijn er ook NOOS en Express collecties beschikbaar. KIDS ONLY heeft 100 procent focus op product, trends, kwaliteit en natuurlijk ook de prijs. Prijzen lopen van €7,99 voor een top tot en met €59,99 voor een jas met een gemiddelde marge van 3.0.

KIDS ONLY is niet het enige merk van BESTSELLER dat op de Sunday School staat, ook JACK & JONES JUNIOR staat dit jaar, voor de derde keer, op Sunday School. De jongenslijn bevat alle designs van zijn grote broer, maar dan in kleinere maten. Een stoer en no-nonsense kinderlabel. Met 6 hoofdcollecties per jaar en daarnaast ook NOOS en Express collecties toont JACK & JONES JUNIOR een mooi aanbod en komen er ook dit jaar weer licentie samenwerkingen aan zoals met NASA, Fortnite en The Grinch. JACK & JONES JUNIOR biedt collecties aan in de maten 128 tot en met 176. De winkelverkoopprijzen liggen tussen de €9,99 en de €149,- met een gemiddelde marge van 3.0.

Contact JACK & JONES JUNIOR
Dennis van Gaveren
dennis.gaveren@bestseller.com
0613146797

Contact KIDS ONLY
Danielle de With
danielle.with@bestseller.com
0655190653

30 juni SundaySchool in ‘De Fabrique’ Utrecht (Maarssen.

Bron: Fashion United