Maak kennis met Bamboo Basics, het extreem comfortabele ondergoed van bamboe!

0
443

Je kent het vast wel; je voelt het label van je ondergoed in je huid prikken, het kruipt steeds omhoog of het zit gewoon niet lekker. Met ondergoed van Bamboo Basics is dat verleden tijd! Bamboe ondergoed voelt zijdezacht op de huid en zit de hele dag comfortabel. Het gebruik van bamboe heeft veel voordelen, maar dit merk begrijpt dat comfort het allerbelangrijkste is!

Extreem comfortabel ondergoed

De onderkleding van Bamboo Basics voelt zijdezacht aan en is dan ook heerlijk om te dragen.
Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor bamboe. De stof heeft een ademende werking en neemt tot wel 7x meer vocht op dan katoen. Dit voorkomt nare geurtjes en zorgt voor een fris gevoel de hele dag door. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voel jij je dus comfortabel!

Op weg naar een groenere wereld

Onder het motto; samen bereik je meer, daagt het merk de consument uit om verantwoordelijkheid te nemen en een verschil te maken. Samen verminderen wij de vervuilende impact op het milieu!
Met het gebruik van de grondstof bamboe streven zij naar een duurzamere wereld. Het gebruik van bamboe textiel is namelijk waterbesparend, bamboe heeft voldoende aan natuurlijke regenval en zorgt voor minder verdamping. In vergelijking met traditionele textielsoorten (zoals katoen) is de productie van bamboe textiel tot wel 80% minder belastend voor het milieu. Tijd voor verandering dus!

Bamboo Basics collectie

De collectie bestaat uit T-shirts, tops en ondergoed van bamboe voor dames en heren. Het merk streeft ernaar om deze producten op zoveel mogelijk online en offline plaatsen beschikbaar te stellen. Op deze manier maken zij duurzaamheid voor iedereen toegankelijk. Ben jij de eigenaar van een winkel en zou je Bamboo Basics-artikelen willen toevoegen aan jouw winkelaanbod? Neem dan contact op via de website: yourbamboobasics

Bekijk hier de campagne: Bamboo Basics, extreem comfortabel ondergoed!

Bron: Fashion United