MAASMECHELEN VILLAGE VERWELKOMT NIEUWE WAVE LUXEMERKEN

0
392

MAASMECHELEN VILLAGE VERWELKOMT NIEUWE WAVE LUXEMERKEN

In Maasmechelen Village draait alles, meer dan ooit, rond luxe en vernieuwing !

De lijst van nieuwe internationale luxemerken blijft maar groeien, met openingen die de harten van de fashionista’s sneller doen kloppen:

Het Amerikaanse label The Northe Face, opende de deuren op 1 oktober en brengt een zeer ruim aanbod voor zowel dames als heren. Je kan er hun iconische bodywarmers, jassen, trendy t-shirts, wandelschoenen en reistassen terugvinden.

Naar jaarlijkse traditie opende de ‘It’s all about Christmas’ Pop-Up zijn deuren, met 200 m2 aan kerstdecoratie.

Het Franse lederwarenhuis Lancel opende op 8 oktober de deuren van hun flagship store, overigens de enige in België ! Je kan er onder andere de iconische modellen zoals de Flirt bag en de Ninon bag shoppen.

Naast de bovenstaande brands, zullen ook Salvatore Ferragamo en American Vintage binnenkort hun deuren openen in Maasmechelen Village en zullen
Villeroy & Boch en Serax ook een pop-up openen in het modedorp !

Reden genoeg om een bezoek te brengen aan Maamechelen Village, maar wees gerust de aanbevolen veiligheids -en gezondheidsmaatregelen worden nauw opgevolgd en er wordt alles aan gedaan om de winkelervaring zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen.

Gelieve onderaan het uitgebreide persbericht te downloaden evenals de beelden van van The North Face, It’s All About Christmas Pop-up en Lancel !


MAASMECHELEN VILLAGE VERWELKOMT NIEUWE WAVE LUXEMERKEN

Bron: Fashion United