Only for Men biedt klanten nu een instore was- en stoomservice

0
449

Mannenmodeketen Only for Men experimenteert deze week in het filiaal in Voorburg met een instore was- en stoomservice. In een persbericht verklaart de retailer dit te doen “om de levensduur van kledingstukken te verlengen. Een belangrijke stap in het verduurzamen van mode is tenslotte goed onderhoud van je garderobe zodat je items langer mooi blijven”.

Voor de pilot werkt Only for Men samen met stomerij en wasservice Dobbi. Dat bedrijf kreeg dit jaar nog een Netex-certificaat, een bewijs voor kwalitatief goede en ecologisch verantwoorde diensten dat wordt verstrekt door de branchevereniging. Kleding kan op dinsdagen en donderdagen bij het Voorburgse filiaal van Only for Men worden ingeleverd en ligt dan de eerstvolgende dinsdag of donderdag weer gewassen en gestreken klaar voor de klant. Only for Men accepteert kleding van de eigen keten, maar ook herenkleding van andere merken en winkels.

Als de pilotweek een succes is wordt de was- en stoomservice uitgebreid naar andere filialen. Only for Men biedt meer speciale services: eerder werden de openingstijden van sommige filialen verruimd tot 21.00 en werden een reparatie- en vermaakservice, instore restaurant en gratis personal shopping in het retailconcept geïntegreerd.

In totaal telt Only for Men zeventien filialen en een webshop. De retailer voorziet in een breed aanbod aan casual en zakelijke kleding, accessoires en lifestyle-artikelen bedoeld voor mannen.

Beeld: Only for Men

Bron: Fashion United