Overzicht groothandel dames modemerken

0
401

dames modemerken

De B2B-marketplace van FashionUnited voor dames modemerken voor retailers geeft een overzicht van de duizenden internationale merken en collecties waarmee inkopers de perfecte mix van labels voor hun winkels kunnen vinden. Consumenten zijn steeds meer op zoek naar unieke merken, zodat ze een assortiment kunnen vinden voor hun garderobe.

Het platform biedt retailers een privéruimte om door een unieke directory te bladeren, waarin ze er zeker van kunnen zijn dat deze alleen merken bevat die daadwerkelijk aan winkels in de groothandel verkopen. Als online marketplace begrijpt FashionUnited de competitieve aard van het inkopen van merken en zorgt het ervoor dat er belang gehecht wordt aan trend spotting en is voortdurend op zoek naar nieuwe dames modemerken en ontwerpers.

FashionUnited Marketplace biedt elk type dameskledingstuk. Van het tijdloze spijkerjack, het tijdloze witte T-shirt, de klassieke wikkeljurk tot de onmisbare zwarte broek. Voor wat uw consument ook wenst, FashionUnited’s Marketplace heeft iets voor hen.

Vind hier alle dames modemerken die u kunt inkopen.

Beeld: Vinted

Bron: Fashion United