Reebok lanceert nieuwe divisie met Pyer Moss oprichter aan het hoofd

0
519

Pyer Moss en Reebok hebben hun samenwerking versterkt. Reebok heeft Kerby Jean-Raymond, de oprichter en creatief directeur van het prijswinnende luxe merk, aangesteld om artistieke leiding te geven aan een nieuwe divisie Reebok Studies_____ genaamd.

Reebok Studies___, met een bewuste spatie achter de naam, is oorspronkelijk een idee van Jean-Raymond. De divisie focust op samenwerkingen en is in het leven geroepen om nieuw ontwerptalent te steunen en stimuleren door samenwerkingen met Reebok. De spatie achter de naam wordt later ingevuld met de naam van de desbetreffende samenwerkingspartner.

”Toen ik voor het eerst het concept van ‘Studies____’ voorstelde aan Reebok, was dat grotendeels omdat ik zo geïnspireerd was door hun lijst van talent,” zei Jean-Raymond in een verklaring per mail aan FashionUnited. “Mijn visie is om niet alleen met de bestaande Reebok talenten en partners te werken, maar ook om nieuwe talenten te promoten.”

Jean-Raymond werkte voorheen samen met Reebok aan twee Reebok by Pyer Moss collecties, waarvan de eerste in 2017 tot stand kwam.

Van onze buitenlandse correspondent. Dit artikel verscheen op 31 juli op fashionunited.com. Vertaling en bewerking: Wendela van den Broek

Foto’s: via M&C Saatchi Sport & Entertainment

Bron: Fashion United