Tassen & Accessoires inkoopbeurs | Maandag 16 september

0
518

Op 16 september organiseert CAST in samenwerking met Goldkrone Lecombi een nieuwe lederwaren & accessoires beurs voor de schoenen, mode en lederwarenvakhandel. De beursvloer zal gevuld zijn met tassen, koffers, businessbags, reisartikelen, rugzakken, kleinlederwaren en accessoires. Wil jij je assortiment hiermee aanvullen en/of ben jij op zoek naar nieuwe merken? Dit is de uitgelezen dag om langs te gaan!

Er is een sterk aanbod van merken vertegenwoordigd. Op deze dag staan er namelijk meer dan 55 topmerken op de gastexpo. “De beursvloer is volledig gevuld, we hebben zelfs nog wat extra ruimte moeten creëren op andere plaatsen in het centrum”, aldus CAST.
Retailers verheugen zich ook al op deze nieuwe beurs: “Alle merken die we normaal in het buitenland moeten bezoeken, zijn nu in Nieuwegein aanwezig”. Benieuwd naar de merkenlijst? Bekijk hieronder het overzicht:

MERKENLIJST

– Burkely

– Impliva

– My Lady

– MCC

– Castelijn & Beerens

– Micmacbags

– Mywalit

– Voi

– Schellekens

– Chabo Bags

– Leather Design

– GA2

– Spikes&Sparrow

– Maverick

– Claudio Ferrici

– Reisenthel

– Kipling

– Bold Banana

– Tamaris

– Harvest Label – Vitellini
– Lerror Accessoires

– Harbour2nd

– DSTRCT

– Hedgren

– Frans Muller

– TruBlue

– BG Berlin

– Ynot

– Redibo

– Evobag
– Fjällräven
– Chesterfield Bags
– Czanne
– Arpello
– Dugros
– Enrico Benetti
– Bree
– TITAN
– Beardesign
– Suri Frey
– Orange Fire
– Saccoo Amsterdam
– Berba
– GiGi Fratelli
– DR Amsterdam
– Delsey
– Still Nordic
– Moleskine
– Chiarugi en Victorinox
– Vitellini
– Noosa
– Malique By Me
– Loqi
– Le Big
– MyoMy
– Bag2Bag
– Trixie
– Salvatore Sorrentino

CAST 35 JAAR

Het hele inkoopseizoen staat in het teken van het 35-jarig bestaan van CAST. Je kunt meedoen aan een leuke polaroid actie waarbij je kans maakt op 35 mooie prijzen! Laat je bij binnenkomst op de foto zetten door de enthousiaste hostessen.
Daarnaast is er op niveau 3 (vleugel), in showroom 615, is een kleine foto expositie ter ere van 35 jaar schoenendesign in samenwerking met het Schoenenmuseum Waalwijk te bewonderen. Een leuke expositie die zeker de moeite waard is om te bekijken. Loop gerust binnen, de deuren staan open.

VASTE SHOWROOMS

Naast de gastexpo zijn ook alle vaste showrooms in CAST geopend op 16 september. Oriënteer, inspireer en plaats je orders!

Andere inkoopdagen in september:
– dinsdag 17 september
– donderdag 19 september
– maandag 23 september
– dinsdag 24 september
– donderdag 26 september
– maandag 30 september

BEREIKBAARHEID & TICKETS

Het inkoopcentrum in Nieuwegein is makkelijk te bereiken (direct aan de A2) en er is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is op basis van kenteken registratie. Toegang voor de gastexpo is exclusief op vertoon van tickets. Je kunt je registreren bij de balie of alvast online tickets bestellen. Voor de bezoekers van de gastexpo is er gratis lunch te verkrijgen in de bistro.

Meer informatie over CAST op www.cast.nl

Bron: Fashion United