Vendit maakt online ondernemen eenvoudig

0
463

E-commerce blijft booming: in 2017 bedroeg het aantal online bestedingen aan non-foodproducten 11,5 miljard euro, blijkt uit cijfers van GfK. Dat is goed voor bijna een kwart van de totale non-foodomzet. Voor ondernemers is omnichannel dan ook een uitgelezen manier om meer klanten te genereren. De webshop als verlengstuk van de fysieke winkel en andersom.

Gouden combinatie

In de eerste plaats biedt een webshop in no-time een extra verkoopkanaal, wat resulteert in een verhoging van de omzet. Daarnaast geeft het ondernemers mogelijkheid om hun kernassortiment in hun fysieke winkel te presenteren en het complete aanbod in de webwinkel. Een bijkomend voordeel is dat een goede webshop de vindbaarheid verhoogt, waardoor nieuwe klanten via dit extra verkoopkanaal in de fysieke winkel terecht komen.

Optimaal rendement

Als ondernemer wil je graag verzekerd zijn van een professionele en optimaal renderende webshop. De totaaloplossing van Vendit maakt online ondernemen eenvoudig. Zo biedt het op elk gewenst moment actuele voorraad- en artikelinformatie in de webshop. Alles overzichtelijk vanuit één systeem. Ondernemers hebben keuze uit een groot aantal designs of een volledig gepersonaliseerde online winkel, op maat gemaakt door het ontwikkelteam van Vendit.

Klik hier voor verdere informatie over Vendit.

Bron: Fashion United