Wolf & Rose: Never Change a Winning Team

0
577

Als je deze collectie ziet, heb je waarschijnlijk een déjà vu! Herinner je je de goede oude tijd van Death by Zero? Jaar na jaar, zomer na zomer, brak het alle records met de geweldige photoprint t-shirts. Bij festivals, clubs en DJ’s waren de photoprint t-shirts van Death by Zero zeer populair. We kwamen tot de conclusie dat er op dit moment geen populair merk is in dit T-shirt segment wat aan de vraag voldoet, dus hebben we teruggekeken om deze stap voorwaarts te maken.

Wat een paar jaar geleden met een photoprint t-shirt gebeurde was ongelooflijk. Dus werkten we Wolf & Rose uit, gebaseerd op dezelfde sterke identiteit als toen. De man die graag speciaal en anders is, en geniet van van het goede leven, wordt bediend door Wolf & Rose.

De tees hebben een perfecte pasvorm en worden van hoge kwaliteit katoen gemaakt. In het komende jaar staan zes exclusieve leveringen gepland waarbij de eerste festivalreeks op 24 juli in de winkels zal liggen. De deadline voor bestellingen is 21 juni. De afdrukken zijn gemaakt door hetzelfde team als waarmee in het verleden werd gewerkt, de T-shirts hebben een retailprijs van 59,95 euro met een 3.0 marge.

Wolf & Rose wordt verkocht bij de lokale specialist die iets unieks wil bieden.
Verander nooit een winnend team!

Wilt u meer weten over deze exclusieve limited edition T-shirts? Stuur dan een e-mail naar info@wolfandrose.eu of bel +31 6 41381394.

Bron: Fashion United