Xworks wordt SoDutch

0
500

Het Nederlandse tassenmerk Xworks gaat voortaan verder onder door de naam SoDutch, zo meldt het merk in een persbericht. Op donderdag ging de nieuwe website live en daarmee werd de eerste collectie van vijf tassen gelanceerd.

”Na 17 jaar was het tijd voor vernieuwing,” zegt Brand Manager Edwin Hendriks, die Xworks in 2003 oprichtte, in het bericht. “We krijgen hele positieve reacties van zowel de retailer als de klant. Ze herkennen ons verhaal in de nieuwe huisstijl. Dat is een groot compliment.”

SoDutch maakt hoogwaardig tassen van Nederlands leer. De collectie bestaat uit vijf modellen die ieder een eigen stijl hebben. Op de website van het merk zijn de tassen te zien, maar ze zijn niet verkrijgbaar via een webshop. De verkoop loopt uitsluitend via dealers van het SoDutch en de tassen zullen vanaf januari 2020 verkrijgbaar zijn.

Het merk heeft duurzaamheid naar eigen zeggen hoog in het vaandel staan. Zo ligt de nadruk op de kwaliteit van het leer en bevindt de productie zich in Nederland.


Foto’s: SoDutch

Bron: Fashion United