Zo bedruk je je tas met een tekst of een mooi logo

0
637

Een tas bedrukken met een bedrijfsnaam of logo is een goede manier om aan publiciteit te komen en om je eigen producten overal met je mee te nemen. Een opdruk trekt de aandacht van mensen die je tas zien. Ook als particulier is het leuk om een mooie opdruk op je tas te hebben, zodat je je tas personaliseert en decoreert. Of je bedrukt een tas voor een vriend of vriendin, als een origineel, persoonlijk verjaardagscadeau.

Hoe laat je een tas bedrukken?

Het bedrukken van een tas lijkt misschien moeilijk, maar je kunt deze service makkelijk regelen. Er bestaan namelijk bedrijven die het voor je doen. Je kunt zelf bedenken en doorgeven hoe de opdruk eruit moet zien, en vervolgens wordt de tas voor je gedecoreerd, geheel naar wens. Dit kan gedaan worden voor allemaal verschillende tassen: schoudertassen, reistassen, laptoptassen, rugzakken, papieren tassen en meer. Promotietassen kun je ook makkelijk ontwerpen en laten bedrukken. De tas kan elke kleur zijn, en de tekst kan ook in verschillende kleuren. Om je tas te laten bedrukken, hoef je alleen maar contact op te nemen met een bedrijf of website die deze service biedt. Je geeft aan wat voor tas en opdruk je wilt en hoeft dan alleen nog maar te wachten totdat het product bezorgd wordt.

Design

Het voordeel aan het online laten bedrukken van tassen, is dat je dan meteen een logo of design kunt uploaden. Zo wordt de opdruk op de tas precies het design dat jij hebt uitgekozen en ontworpen. Je kiest ook hoeveel, en welke, kleuren er bij de opdruk gebruikt worden. Ten slotte kies je hoeveel bedrukte tassen je wil bestellen: je kunt makkelijk een grote oplage bestellen met dezelfde opdruk. Dit is handig, als je een grote hoeveelheid tassen nodig hebt voor je bedrijf.