Artiesten boeken voor jouw horeca gelegenheid | 4 Live artiesten op een rij

0
599

Je heb je zaak geopend, het is druk, de klanten zijn blij en alles loopt lekker. Er ontbreekt echter nog één ding. Die heerlijke ‘feel good koffie jazz’ muziek op de achtergrond. En wat is er nou sfeervoller dan een  muzikant die zorgt voor live entertainment in jouw horeca gelegenheid? Precies, daar kan zelfs het hipste interieur niet aan tippen! Lees daarom hier hoe jij gemakkelijk artiesten kan boeken voor jouw horeca gelegenheid en welke vergunningen daar bij komen kijken.

Waarom live muziek?
Een paar redenen waarom jij live muziek in jouw horeca gelegenheid zou willen zijn als volgt:
1. Live muziek geeft jouw horecagelegenheid direct een gezellige sfeer
2. Mensen blijven langer hangen omdat er wat te zien is, en bestellen dus ook meer
3. Een toffe artiest kan jij gebruiken in je promotie, want jij hebt immers net even dat extra’tje ten opzichte van die saaie tent om de hoek

Nou overtuigd ben je inmiddels! Maar nu loop je tegen het volgende aan: waar vind je die geweldige artiest die perfect aansluit op jouw unieke horeca stulpje? Op de website Plugify kan je diverse artiesten boeken die spelen voor horeca gelegenheden. Ga je voor een intieme singer-songwriter of een relaxed jazzy duo? Zomerse latin muziek of toch liever vrolijke feel good soul? Met een keuze aan cirka 2000 artiesten kan het allemaal! Zo online geboekt via het online boekingsplatform Plugify.

Artiesten boeken: welke kies je?
Kom je er zelf niet helemaal uit met dat enorme aanbod dat op Plugify te vinden is? Krijg je spontaan keuze stress? Geeft niks! Hier vind je een top 4 aan Plugify artiesten die de lekkerste tunes voor jouw horeca gelegenheid kunnen spelen.

Koffietent artiesten boeken?
Ga dan voor een jazzy soul duo of trio voor op de voorgrond of juist wat meer op de achtergrond en neem eens een kijkje op Plugify bij de artiestenpagina van: The Vinyl Entourage of Soul ‘n Jazz Tree.

Bruin café artiesten boeken?
In een bruin café wil je de oudere hitjes van toen horen. Ga voor een dromerig folk duo zoals Ivy of the gouden oude rock classics gespeeld door het duo The Termites.

Rock bar artiesten boeken?
Wil jij wat stevigere en meer aanwezige rock muziek? Ga dan voor een uplifting rock bandje zoals Gold Water, Tapestries of Motel ’35.

Binnenplaats artiesten boeken?
Wil jij jouw gasten een zwoele zomerse avond laten beleven. Kies dan voor de muziek van: Bossa Latin Lounge Fado Zangeres & Gitarist/band,  latin gitarist en zanger Aymar Torres of het gitaar duo: Caribbean Guitars.

Vergunning nodig?
Nieuwsgierig welke vergunningen er komen kijken bij live muziek in de horeca, check dan hier alles over artiesten boeken in de horeca.