3 Tips om je feestje echt speciaal te maken

0
1058

Een feestje is er voor elke situatie, en voor elke situatie is er een feestje. Het mooie is dat iedereen een feestje kan geven, maar niet iedereen kan echt dat feest van het jaar geven. Hoe zorg je ervoor dat jouw feestje speciaal is en er door het jaar het echt uit springt? Natuurlijk moet je zorgen voor de juiste dranken en wijnen. Hieronder geven wij jou 4 cruciale tips!

Versiering on point

De manier waarop je je huis heb ingericht en aangekleed is van belang wanneer je een feest geeft. Denk bijvoorbeeld aan een thema, met halloween bijvoorbeeld verschillende halloween versiering. Je kan natuurlijk los van de tijd van het jaar ook een thema kiezen zoals: hollywood, hawaii, hippie of jaren 80. Op deze manier krijgt iedereen direct meer een klik met elkaar en is het simpelweg anders dan normale feestjes. Je hebt natuurlijk ook ballonnen nodig want wat is een feest nou echt zonder ballonnen? Pomp deze gemakkelijk op door middel van een helium tank, voor meer effect in huis.

Kleding

Zorg dat iedereen weet wat ie aan kan doen, dat maakt het allemaal wel zo gemakkelijk. Vaak zijn mensen de eerste keer bang dat ze overdressed zijn of misschien net te slordig. Houd je zoals hierboven een themafeest? Zorg dat iedereen bijpassend komt en misschien wel verkleed!

De juiste muziek

Feestjes staan en vallen met de muziek, is de muziek 3x niks dan kan niemand echt lekker losgaan… Kies hierom bijvoorbeeld voor een DJ, er zijn tegenwoordig heel veel DJ’s en er zijn er genoeg die tegen een kleine vergoeding en goede voorwaarden de hele avond goede platen draaien.

Wedstijdjes, spelletjes en uitdagingen

Tussen vrienden onderling is er natuurlijk vaak de competitie wie meer op kan, wie het een langer volhoud en is er natuurlijk 1 de koning van de kaartspellen. Daag elkaar uit, iemand moet tenslotte de beste zijn. Ga uiteraard niet over je kunnen heen, en heb vooral plezier. Wat is een leuk feest nou, als je hem de volgende dag niet meer kan herinneren?