Bouw van skateparks door Nine Yards

0
430
skatepark

Nine Yards Skateparks werd opgericht in 2008 onder naam van Plywood Constructions. Ze zijn gestart met het organiseren van skateboard evenementen en het bouwen van indoor skateparken. Inmiddels ontwikkelen ze maatwerk skateparken (indoor en outdoor) en diverse custom projecten.

Naast de realisatie van het park kunnen ze ook verdere ontwikkeling doorvoeren om de faciliteiten van de indoor skateparken te vergroten. Hierbij kan je denken aan de inrichting van het interieur, horeca en alles wat er nodig is om een succesvol evenement te laten plaatsvinden. Hierdoor wordt een plek gecreëerd waar alles samen komt.

Jeroen van Eggermond is de oprichter van Nine Yards Skatepark en werkt samen met zijn team aan de bouw van skateparks en nog veel meer. Ze zijn een team van skateboarders, designers, professionele bouwers en landschapsarchitecten met een gedeelde passie voor skateboarden. De missie is het innoveren en met trots projecten achter te laten binnen de action sports industry.

Hoe is jullie bedrijf de laatste jaren verder ontwikkeld?

De laatste jaren hebben wij ons verder ontwikkeld om in de volledige breedte skateparken aan te kunnen bieden. Of het nu gaat over productie van Urban Sports event of de realisatie van een indoor en outdoor skatepark. We hebben voor alle services de juiste mensen in huis om de projecten goed te kunnen begeleiden.

Het bouwen van skateparks indoor is ontzettend belangrijk zodat iedereen deze sport kan blijven uitoefenen. Daarnaast wordt er samen met de opdrachtgevers goed gekeken wat de wensen zijn en hoe deze het beste tot stand kunnen komen. Indoor skaten wordt steeds populairder waardoor het bouwen van indoor skateparks ook steeds meer voorkomt.

Bron: www.nine-yards.com