Het allerbekendste seksspeeltje is de Tarzan dildo

0
904

Toen de relatie van mijn beste vriendin over was en ze snel weer aan het daten sloeg, omdat ze de seks wel miste, adviseerde haar vrijgezelle moeder haar om “gewoon een Tarzan dildo te kopen”. Natuurlijk is een speeltje geen vervanger voor echte seks, maar mijn vriendin was er lyrisch over en datete sindsdien voor de lol, niet meer omdat ze een piemel mist. En hoe zit dat bij jou, kan jouw seksleven ook een Tarzan dildo gebruiken? Vast wel, het is niet voor niets het bekendste speelgoed voor in bed. Of je nu 18 bent of 88, vrijgezel of in een relatie, de Tarzan dildo hoort thuis in je nachtkastje om je leven meer plezier te geven.

Dus jij wilt een Tarzan dildo kopen?

Er is geen enkele sexshop die geen Tarzan dildo verkoopt, hoewel het eigenlijk geen dildo is maar een vibrator. In een Tarzan dildo zit namelijk altijd een motor. Je kunt hem echter ook als gewone dildo gebruiken en alleen de motor van het voorste deel aanzetten, om zo de clitoris te verwennen terwijl je jezelf met de dildo penetreert. Ze zijn er in diverse kleuren en maten en vaak van siliconen of plastic gemaakt. Het uitsteeksel wat de penis nabootst kan zowel glad als realistisch zijn en is vaak gemotoriseerd. Door er eentje te kiezen met een kromming kun je je g-spot er ook extra mee verwennen. Aan de voorkant zit een vibrerend uitsteeksel wat vaak een konijn, dolfijn of vlinder voor moet stellen die de clitoris kietelt en is ook als afzonderlijk speeltje voor dit gebied te gebruiken. Bij de originele Tarzan dildo zit ook aan de achterzijde een uitsteeksel, welke in de anus ingebracht kan worden. Ook deze kan bediend worden met een afzonderlijke motor. Het anale deel kan penisvormig zijn, of juist uit een aantal bollen bestaan die de kringspier extra stimuleren. Ook onder de douche kun je je prima met dit speeltje vermaken, maar let dan wel op dat je een waterdichte Tarzan dildo koopt.

Zo geniet je extra lang van je Tarzan dildo

Door je Tarzan dildo na gebruik goed schoon te maken met toycleaner voorkom je nare infecties en gaat je speeltje een stuk langer mee. Vergeet ook je inwendige zelf niet en gebruik een voor je speeltje geschikt glijmiddel, zodat alles soepel en prettig verloopt.