Je oksels lichter maken met Skinlight

0
516

Wanneer vrouwen last hebben van een donkere huid of donkere plekken op het lichaam, dan denken ze vaak meteen het ergste. Ze gaan dan meteen op zoek naar advies bij dokter Google. Maar het wil niet zeggen dat bruine vlekken of een donkere huid meteen een medische oorzaak hebben. Er kan een medische oorzaak aan de basis liggen, het is daarom belangrijk dat je de bruine vlekken goed in het oog houdt. Bekijk regelmatig de kleur, de vorm en de grootte om op te volgen of je enige veranderingen merkt. Indien dit zo is kan je altijd raad vragen aan een huidspecialist. In heel veel gevallen hebben donkere oksels of een donkere huid vaak met het pigment te maken. Natuurlijk zijn er ook nog andere oorzaken waardoor je donkere oksels dus eigenlijk kan voorkomen. Hoe je dat doet, lees je hier.

Foute verzorgingsmiddelen

Wanneer je je oksels lichter maken, mogelijk wil maken kan je misschien al eens een kijkje nemen naar de verzorgingsproducten die je gebruikt voor de huid. Een foute deodorant gebruiken, kan bijvoorbeeld een reactie opwekken van je huid zoals donkere oksels. Het is dus belangrijk om een juiste deodorant te gebruiken voor jouw huidtype. Zo kan je allergische reacties of andere reacties van je huid bijna zeker voorkomen.

Losse kledij dragen

Wanneer je te strakke kledij draagt, dan kan het zijn dat de kleding een wrijving gaat veroorzaken met onze oksels waardoor we weer een reactie kunnen uitlokken van onze huid. Onze huid is een van de belangrijkste maar ook grootste organen van ons lichaam dus moeten we er absoluut zorg voor dragen. Belangrijk is dus om je huid goed te laten ademen en ze niet te verstikken. Wil je je oksels bleken? Draag dan voortaan dus lossere kleding.

Onbeschermd in de zon

Donkere oksels hebben heel vaak ook te maken met ons pigment. Onze huid maakt melanine aan, een stof die ons moet beschermen tegen de UV stralen van de zon. Wanneer we te lang en onbeschermd in de zon gaan, maakt onze huid ter bescherming dus dat mooie bruine kleurtje aan. Bij mensen die een heel bleke huid hebben, kan dit proces al eens mislopen en kan er te veel melanine aangemaakt worden. Hierdoor krijg je dus ophopingen van pigment, dit zijn de befaamde pigmentvlekken. Je goed insmeren met een zonnecrème met een goede beschermingsfactor is dus de opdracht!

Skinlight

Wanneer je iemand bent die graag comfortabele kledij draagt, de juiste deo gebruikt en niet vaak in de zon komt dan moet je iets ander proberen om je oksels lichter maken, mogelijk te maken. Je oksels bleken, doe je met Skinlight. Dit is een pigmentvlekken crème die voor jou de strijd met de pigmentvlekken aangaat. Hij is voorzien van een speciale whitening technologie die tot diep in de huid door dringt en jouw verlost van die vervelende frustratie.