Mannen winkelen optimaler dan vrouwen

0
453

Mannen shoppen anders dan vrouwen. Vrouwen gaan naar de stad en zoeken de gehele dag naar de mooiste koopjes voor de beste prijzen. Zij komen meestal met meerder kledingstukken terug van een dagje winkelen. Mannen zoeken ook naar de mooiste koopjes, letten minder op de prijs en kopen het liefst online hun kleding. Vaak kopen zij één of enkele nieuwe kledingstukken per keer. Mannen zijn doorgaans binnen een half uur klaar met winkelen, terwijl vrouwen daar de gehele dag mee kwijt zijn. Je kunt dus wel zeggen dan mannen optimaler winkelen dan vrouwen.

Mannen letten beter op de kwaliteit

Ondanks onze Nederlandse mannen niet enorm veel geld uitgeven aan nieuwe kleding, letten zij toch eerder op de kwaliteit van het kledingstuk dan op de prijs. Zij zijn bereid om wat meer geld te betalen voor een goed merk. Toch hoeft merkkleding niet altijd duur te zijn, zeker niet als je online winkelt!

Online kleding winkelen is de uitkomst voor mannen!

De meeste mannen houden niet van urenlang slenteren door de winkelstraten om steeds maar weer winkel in en winkel uit te gaan. Ze houden ook niet van kleine, krappe pashokjes, opdringerige verkoopsters en de rij bij de kassa om te kunnen afrekenen. Daarom is voor mannen online kleding shoppen de ideale uitkomst! Online shoppen gaat ook vele malen sneller dan het zoeken naar de juiste kleding in een fysieke winkel, dit geldt zeker voor mannen die weten wat ze willen hebben. Zij typen in de zoekbalk van Google bijvoorbeeld in: Gant kleding online kopen. Hierdoor belanden zij direct in de juiste online winkel om hun aankoop te kunnen doen. Klik op bestellen en laat het eenvoudig thuisbezorgen.

Online winkelen en sale

Tijdens het online winkelen kunnen mannen ook nog eens veel eenvoudiger vergelijken. Hij ziet na het invullen van zijn zoekopdracht vaak meerdere winkels die hetzelfde kledingstuk verkopen. Door eenvoudig te vergelijken weet hij precies waar de goedkoopste trui, broek of T-shirt gekocht kan worden van zijn favoriete merk. Is hij benieuwd of er ergens sale is, dan typt hij bijvoorbeeld gewoon in: Hugo Boss sale. In een enkele klik op zijn muis ziet hij alle producten van zijn favoriete merk die in de uitverkoop zijn.

Het kiezen van de juiste maat tijdens het online shoppen

Helaas of misschien wel gelukkig voor mannen, kun je tijdens het online winkelen niet eerst je kleding passen in een pashokje voor je deze aanschaft. Daarom moet hij op één of andere manier precies zijn maat weten. Koopt hij altijd kleding van hetzelfde merk, dan weet hij de maat gegarandeerd. Maar andere merken kunnen wellicht net iets groter of kleiner uitvallen. Daarom is het verstandig om voorafgaand aan de aankoop even de maattabel van het merk te bekijken. Deze staat altijd in de online shop vermeld. Meet de aangegeven lichaamslengtes op en bepaal zo precies de juiste maat voor jouw nieuwe overhemd of jas. Ook dit kost enkele minuten werk, terwijl kleding passen in een pashokje langer duurt, zeker als je in de rij moet wachten tot er ééntje vrij is.