Nieuwe garderobe nodig? Wacht nog even tot Black Friday

0
442

Je herkent het vast wel. Je staat voor je kledingkast en het hangt vol met kleding, maar toch heb je niets leuks om aan te trekken. Je grist je smartphone uit je tas en je gaat op zoek naar leuke outfits op de webshops van Bijenkorf, Zara en H&M. Maar voordat je afrekent: wacht nog tot de Black Friday Sale! Tijdens Black Friday ben je namelijk een stuk goedkoper uit!

Kleding afgeprijsd tot wel 70%!

Vooral bij de Bijenkorf Black Friday sale kan je kleding van mooie merken scoren tegen hoge kortingen. En die kortingen kunnen vaak oplopen tot wel 70%! Heb je een broek van €100? Dan bespaar je een hoop geld! Dus waarom nu die broek voor het volle pond kopen als je veel meer waarde uit je geld kan halen?

Wanneer is Black Friday?

Black Friday 2019 valt op 29 november, de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Het duurt dus nog even tot je die goede deals kan kopen, maar geloof ons: het is zeker de moeite waard! Want niemand wil te veel betalen voor die nieuwe jeans, dat stijlvolle paar schoenen of die mooie jas?

Zo bereid je je goed voor

Ga eerst na wat je écht nodig hebt. Heb je dit jaar een nieuwe winterjas nodig? Of wil je een nieuw paar schoenen voor de winter? Zoek dan op welk model je wil hebben en kijk bij welke webshops je deze items kan kopen. Is die mooie winterjas bij de Bijenkorf al uitverkocht? Dan kan je het bijvoorbeeld ook nog bij Zalando kijken.

Als je echt niet met lege handen naar huis wil, raden we je aan om rond middernacht achter je laptop te kruipen. Dan beginnen de deals namelijk al! En zorg dat je de URL’s van verschillende webshops klaar hebt staan, zodat je gelijk een 1- voorsprong hebt op je ‘concurrenten’. De kans dat die jas bij één winkel uitverkocht raakt, is er altijd. Maar bij vier verschillende webshops? Kansen spreiden is nooit verkeerd!