Ontdek de wereld van ruwe edelstenen

0
507

Allereerst, wat zijn ruwe edelstenen? Het antwoord is eigenlijk simpel. Ruwe edelstenen zijn onbewerkte mineralen en edelstenen. Dit is natuursteen in originele staat. De stenen zijn uitgehouwen en uitgegraven en onaangeroerd gelaten. Ze zijn niet gesneden of bewerkt, maar toch volledig natuurlijk. Ze worden hoogstens gewassen. Omdat er weinig mensenwerk in zit, zou je op deze manier zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke en natuurlijke energie van de steen komen. De onbewerkte uitstraling zorgt in ieder geval voor een mooie en natuurlijke toevoeging aan je interieur.

Ruwe edelstenen of ruwe mineralen, wat is het verschil?

De termen edelstenen en mineralen worden vaak door elkaar gebruikt, maar ze hebben allebei een verschillende betekenis. Een ruw mineraal is een natuurlijk gevormde stof die uit één type molecuul bestaat. In de meeste mineralen zijn de moleculen in een regelmatig patroon gerangschikt. We spreken dan van een kristal. Ruwe edelstenen zijn samengesteld uit een of meer mineralen. Het mooie van ruwe edelstenen en mineralen is dat je heel goed kunt zien hoe de natuur prachtige elementen creëert zonder hulp van mensen.

Het genezende effect van ruwe edelstenen

Er is veel geschreven en gezegd over een mogelijk genezend effect dat bepaalde ruwe mineralen en edelstenen zouden hebben. Deze worden al tienduizenden jaren gebruikt vanwege het positieve effect op diverse klachten. Een voorbeeld van een edelsteen die een krachtige helende werking heeft is Amethist. Er wordt aangenomen dat je amethisten kunt gebruiken om spirituele visies en verlichting te verbeteren of aan te scherpen. Er wordt ook gezegd dat amethisten sereniteit en kalmte bevorderen. Degenen die met kristallen werken, gebruiken de edelstenen als een manier om je angst en perceptie van pijn te verminderen. Amethisten helpen ook om elektromagnetische frequenties en “geopathische stress” te blokkeren die negativiteit kunnen bevorderen. Dit zou gebeuren wanneer door de mens gemaakte objecten de natuurlijke energie van de aarde verstoren.

Koop ruwe edelstenen in Nederland

Een edelsteenwinkel is er voor de particulier en de ondernemer. Edelstenen winkels in Nederland kunnen ruwe edelstenen leveren aan iedereen, inclusief winkeliers, handelaren en therapeuten die de mineralen en edelstenen verkopen of gebruiken bij de uitvoering van hun werk. Je kunt altijd het gewenste aantal onbewerkte edelstenen bestellen zoals jij dat wilt. Daarnaast kun je ook gewoon een klein bedrag besteden om je collectie uit te breiden. Ben jij op zoek naar ruwe edelstenen? Zoek dan vandaag nog een online winkel en bekijk de uitgebreide collecties van Ruben Robijn.