Sieraden trends voor de herfst en winter van 2019/2020

0
432

Deze herfst zullen sieraden het belangrijkste deel van je outfit worden. Zij zullen de statements maken en er letterlijk uitblinken. Als je dacht dat de sieraden het afgelopen jaar al opvallend en groot waren, wordt deze herfst een overtreffing van deze trend. Sieraden worden groter, langer, opvallender, en vooral geïnspireerd door de jaren ‘80.

Lange hangende oorbellen, zo mogelijk tot over je schouders, en met veel bling. Grote parels, gouden en zilveren bloemen, veertjes en blaadjes aan lange kettingen. Je oren mogen eruitzien als de hangende tuinen van Babylon. Bij simpele zwarte kleding zullen ze alle aandacht krijgen. Lange oorbellen doen je nek langer lijken en daardoor ook slanker.

Tip: https://www.ikbensieraden.nl/haar-sieraden-kopen/haarkam/

Grote opvallende kettingen met oversized hangers eraan kunnen ook gecombineerd worden met de ultralange oorbellen. Grove schakelkettingen met naamplaatjes eraan zijn ook weer terug. En je mag deze kettingen ook best over een coltrui heen hangen, in de stijl van Dwayne ‘The Rock’ Johnson in 1994. Uitgelicht: mooie kettingen | ikbensieraden.

Upcycling alledaagse voorwerpen tot sieraden is zeker de gemakkelijkste en goedkoopste trend van de aankomende herfst. Als het een oogje heeft, kunt je het aan je oren of rond je nek hangen.

Aanbevolen: https://www.ikbensieraden.nl/haar-sieraden-kopen/haarpinnen/

Cuff armbanden maken ook een duidelijk statement, of ze nu minimalistisch en strak zijn of exotisch met bloemen en bladeren. Combineer deze brede armbanden met een simpele look en ze zullen meteen een artistieke uitstraling geven.

Als je denkt dat een van deze sieraden leuk is, en twee een gezelschap, dan is een combinatie van drie echt geen menigte. Als je al deze trends in de komende herfst combineert, heb je juist een feestje. Van lichaamskettingen tot hoepels in je oren, het belangrijkste wat je kunt leren van de grote modehuizen is dat niets te veel is. Laat je sieraden het woord nemen en maak desnoods je kleding wat simpeler.