Vier vragen die je moet stellen om de beste slotenmaker in te kunnen huren

0
426

Jouw huis is je eigen paradijsje op aarde maar weet je wel zeker dat je het zo veilig mogelijk hebt gemaakt? Je moet niet alleen de best mogelijke sloten op elke toegangsdeur installeren, maar je moet ze ook goed onderhouden. In feite moet je de beste slotenmaker die je kunt vinden inhuren om de sloten op je deur te installeren en ook om ze van tijd tot tijd te onderhouden of te repareren.

Het inhuren van de beste slotenmaker is een gemakkelijke taak, zolang je maar de juiste vragen stelt:

1. Welke soorten sloten kun je installeren? Er zijn veel soorten sloten die je op je deuren kunt laten plaatsen. De meest populaire sloten zijn de cilindersloten, de insteeksloten en de magnetische sloten en natuurlijk laten alle mensen ook een nachtslot installeren. Een ervaren slotenmaker bekijkt eerst hoe goed het huis is beveiligd en stelt dan voor welk slot er moet worden geïnstalleerd.

2. Welke diensten worden er aangeboden? De slotenmaker die je overweegt om in te huren zou het breedste scala aan diensten moeten aanbieden, omdat je ze waarschijnlijk allemaal wel op een of ander moment nodig hebt. De diensten die je zeker nodig zult hebben, behalve dan de installatie van het slot, omvatten ook reparatie, het openen van sloten in geval van nood en ook het bijmaken van reserve sleutels. Slotenmakers die je in geval van nood kunt bellen zijn ook erg belangrijk; je kunt immers buitengesloten raken of het kan voorkomen dat er een kind in paniek zit opgesloten in een kamer. Het bedrijf dat je inhuurt, moet absoluut 24-uur per dag bereikbaar zijn zodat je op elk moment verzekerd bent van hulp.

3. Zijn de werknemers goed gekwalificeerd voor het uitvoeren van de taak? De beste sloten zijn zeer geavanceerd en hightech en kunnen alleen worden geïnstalleerd door technici die de juiste training hiervoor hebben gehad. Anders worden de sloten niet correct geïnstalleerd en kunnen er ook storingen optreden. Bovendien moeten de technici ook de juiste gereedschap bij zich hebben om de klus effectief te kunnen klaren.

4. Wat zijn precies de kosten? De offerte moet alle mogelijke kosten bevatten, zodat er achteraf geen verborgen kosten zullen zijn. Als je een gedetailleerde offerte ontvangt, kun je ook beter met de slotenmaker onderhandelen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op – Slotenmaker 24 Breda