Voordelen van een bidon als relatiegeschenk

0
481
close-up photography of droplets

Niet alleen tijdens een rondje sportschool komt een bidon goed van pas, maar ook onderweg of op kantoor. Voldoende drinken is belangrijk en niet overal kun je gemakkelijk uit de kraan drinken en daarom is een bidon het ideale geschenk. Een bidon kun je meerdere malen gebruiken, waardoor je als bedrijf hier goed op in kunt spelen. Wat dacht je van een bidon met je eigen bedrijfslogo? Dit zal veel gezien worden en zal zorgen voor veel (positieve) publiciteit voor je bedrijf.

Voordelen bidon

Een bidon is ten eerste praktisch, omdat je overal drinken mee naar toe kunt nemen. Daarnaast wil je het liefst niet elke dag een flesje water kopen en zo kun je als bedrijf hier op inspelen door je werknemers een bidon cadeau te geven wat ook beter is voor het milieu. Een beker of glas kan natuurlijk ook, maar deze zijn vaak breekbaar en daarom onpraktisch voor het reizen.

Relatiegeschenk

Wist je dat bedrukte bidons de ideale reclamedragers zijn? Bidons met logo zijn een echte eyecatcher op je evenement. De bidons kunnen gebruikt worden bij een sportevenement, maar ook bij een open dag. Deze bidon kun je vullen met water of sportdrank en is daarom de ideale dorstlesser. Wist je ook dat bidons helemaal rondom bedrukt kunnen worden? Zo kun je je logo vaak meerdere keren op een bidon bedrukken. Vaak kun je online een digitaal voorstel aanvragen, zo kun je van tevoren al zien hoe het eindresultaat eruit gaat zien en of je hiermee tevreden bent. Ideaal hè?

Laten bedrukken

Als je een bidon laat bedrukken, wordt er gebruik gemaakt van goede kwaliteit inkt, waardoor je vaak deze bidon ook in de vaatwasser kunt zetten. Hoe meer bidons je wilt laten bedrukken, hoe lager je zakt in de prijs waardoor je dus een mooi (en goedkoop) relatiegeschenk kunt geven. Daarnaast kun je zelf de kleur van de fles en de dop kiezen en zo kun je de bidon een persoonlijke touch geven wat helemaal aansluit  bij de wensen van je bedrijf. Bij Bidonwereld.be heb je een ruime keuze aan soorten bidons. Je kunt hierbij kiezen uit sportbidons, maar er is ook een ruime keuze aan bidons voor onderweg.