Waarom de aansteker tot een goed relatiegeschenk behoort

0
407

Net zoals een pen, is ook een aansteker een goed promotieartikel voor je bedrijf! Naast dat het een eenvoudig product is, is het ook goedkoop én bruikbaar. Een aansteker is niet alleen handig voor rokers, maar een aansteker kun je ook gebruiken voor vele andere doeleinden zoals het gasfornuis, gezellige kaarsjes voor in huis of tijdens het afsteken van vuurwerk tijdens jaarwisseling. Kortom: reden genoeg om als bedrijf hierop in te spelen. Welke aanstekers geschikt zijn voor een relatiegeschenk lees je hieronder!

Soorten aanstekers

We kennen natuurlijk allemaal de gewone basic aansteker. Deze zie je overal voorbij komen en is makkelijk in gebruik. Deze aanstekers zijn ideaal om te bedrukken voor je bedrijf. Daarnaast heb je ook cricket-aanstekers, dit zijn wegwerpaanstekers die dagelijks door vele miljoenen mensen wereldwijd worden gebruikt. Deze zijn vaak van hoge kwaliteit en hebben een mooi design. Ben je meer op zoek naar een gebruiksvoorwerp? Geef dan een tafelaansteker cadeau. Deze aanstekers zijn ideaal voor tijdens de BBQ of vaste rookmomenten, omdat deze aansteker ietwat groter van formaat heeft waarmee je dus goed op afstand iets kunt aansteken.

Voordelen

Een aansteker kan eigenlijk iedereen wel gebruiken, het is een bruikbaar artikel waardoor een aansteker behoort tot een praktisch relatiegeschenk. Je kunt er als bedrijf voor kiezen om dit uit te delen ter promotie. Elke keer als iemand de aansteker uitleent of gebruikt, komt diegene in aanraking met je bedrijf. Als je je bedrijfsnaam of logo hier op plaatst, zal dit door de ontvanger worden opgemerkt. Dit betekent eigenlijk (bijna) gratis reclame voor je bedrijf en natuurlijk voor je naamsbekendheid.

Laten bedrukken

Je kunt aanstekers in verschillende kleuren en uitvoeringen bestellen en daarnaast voor een kleine prijs laten bedrukken. De goedkope aanstekers met logo van Aanstekerwereld.be zijn perfect om cadeau te geven. Doordat vele aanstekers in verschillende kleuren en maten te bestellen zijn, zit er altijd wel iets tussen wat perfect aansluit bij je bedrijf. Deze aanstekers kun je dan weer uitdelen op een evenement of cadeau doen aan relaties. Vaak kun je al aanstekers bedrukken vanaf 50 stuks. Waar wacht je nog op?