Welke spullen kopen bij een airsoft winkel?

0
460

Wanneer jij iemand bent die houdt van airsoft spelen zal je op een zeker ogenblik natuurlijk graag enkele airsoft gerelateerde artikelen in huis willen halen. Veel mensen stellen zich de vraag welke spullen zij nu precies allemaal moeten kopen om hun favoriete sport te beoefenen. In eerste instantie spreekt het natuurlijk voor zich dat je een bepaald replica wapen zal moeten aanschaffen, maar dat is uiteraard niet alles. Wil jij ook graag airsoft gaan spelen en ben je daarom van plan om een airsoft winkel te bezoeken? In dat geval geven we je op deze pagina alvast graag een voorsmaakje van de verschillende spullen die je in een airsoft winkel allemaal terug kan vinden.

Welke replica kopen bij een airsoft winkel?

Het eerste waar elke airsoft speler naar zal willen kijken is het wapen waarmee hij of zij gaat spelen. Er kan worden vastgesteld dat er door de jaren heen op de markt behoorlijk wat verschillende replica wapens voor airsoft zijn verschenen. Inmiddels zijn enkele merken dan ook uitgegroeid tot erg belangrijke spelers. Tijdens een bezoek aan een airsoft winkel is de kans bijzonder groot dat je minstens de volgende merken van replica’s zal ontdekken:

 1. Clasic Army;
 2. Tokyo Marui;
 3. Star;
 4. G&G;
 5. ICS;

Het aanbod met replica wapens is niet alleen afhankelijk van het type merk waar je voorkeur naar uitgaat, daarnaast spreekt het voor zich dat ook lang niet elke airsoft winkel zomaar een grote stock voorziet, integendeel. In ieder geval, voordat je een bepaalde replica koopt in een airsoft winkel is het altijd interessant om op voorhand even het nodige onderzoek te doen. Je wapen zal tijdens het spelen van airsoft immers je trouwste metgezel zijn!

Welke extra basisartikelen zijn vereist voor airsoft spelen?

Buiten het kopen van een replica voor het spelen van airsoft spreekt het voor zich dat je ook graag nog een aantal andere zaken zal willen kopen. Het gaat hierbij om de volgende:

 • Een batterij met een oplader;
 • Een veiligheidsbril;
 • BB’s om mee te schieten;
 • Een paar kwalitatieve schoenen;
 • Een broek en vest met eventuele camouflage print;
 • Een boony of een helm en / of een bivakmuts;
 • Handschoenen;

Het spreekt voor zich dat je bij een bezoek aan een airsoft winkel niet meteen alle bovenstaande spullen in één keer zal moeten aanschaffen, integendeel. Is het voor jou niet helemaal duidelijk welke spullen je nu prioritair zou moeten in huis halen? In dat geval kan je altijd even informatie inwinnen bij de specialist in de airsoft winkel van je keuze.

Hoeveel budget voorzien voor je aankopen?

Airsoft is een hobby die je eigenlijk zo duur kan maken als je zelf wil. Er zijn dan ook mensen die hier behoorlijk ver in gaan en bijvoorbeeld regelmatig nieuwe, speciale kleren gaan aanschaffen bij een bepaalde airsoft winkel. Ben jij iemand die echter gewoon nu en dan eens een spelletje gaat spelen? In dat geval is het kopen van speciale kleding daarvoor eigenlijk helemaal niet vereist. Hoe dan ook, op voorhand even voor jezelf uitmaken hoeveel geld je nu precies wenst te besteden aan je airsoft hobby is eigenlijk altijd de moeite waard.

Bunker501 heeft de grootste & beste Airsoft collectie.